Безплатни интрументи за създаване на видео съдържание за онлайн магазин

Автор: -

За да създадете видео съдържание за вашия онлайн магазин, можете да ползвате различни инструменти. Те могат да ви помогнат за вашата маркетинг кампания буквално за без пари. Затова приготвихме списък с начините, по които можете да създадете видео за вашите потребителите. Добрата новина е, че всички те са безплатни и едиснтвеното, от което ще се нуждаете, за да постигнете вашите цели с видео съдържанието е само желанието да пробвате и да ставате все по-добри с всеки следващ опит.

Facebook live

FB Live е инструментът на Фейсбук за видео стрийминг на живо. Можете да го използвате, за да ангажирате вашите потребители в реално време. Последователите на вашата фейсбук страница ще получават известие в реално време за това, че излъчвате видео на живо.

Цена: безплатно

Youtube редактор.

Използвайте видео редактора на YouTube, за да редактирате видео материалите си и да ги публикувате. Всичко, което качите в Youtube, ще се появи във видео редактора със сътоветните възможности за редакция – добавяне на музика, комбиниране на клипове, ефекти и т.н.

Цена: безплатно

Youtube стрийминг

Веднъж след като си направите YouTube канал, ще имате опции за стрийминг на живо. Бързо и лесно можете да започнете излъчване на живо с опцията Stream now. Така съдържанието ще може да бъде пускано и спирано в определено време, контролирано от вас. Можете да планирате събитие, което да позволява на зрителите на спират и пускат излъчването, когато те искат. След края на излъчването ще разполагате с архив на стрийминга в канала.

Цена: безплатно

Facebook slideshow

Слайдшоу рекламите представляват видео, което залага на движение, звук и текст, който да разказва определена история. Едно салйдшоу се зарежда бързо и се вижда добре при всякаква скорост. Можете за минути да създадете слайдшоу реклама за десктоп или мобилно устройство.

Цена: безплатно

 

1 коментар към Безплатни интрументи за създаване на видео съдържание за онлайн магазин

  1. Видеата действително често са много подценяван канал за популяризация в България. Особенно малко са влогърите развиващи канали в YouTube на тема технологии – мобилни телефони, смарт джаджи и други.
    Видео ревюта на конкретни модели продукти конвертират изключително добре когато са направени от професионалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>