Техническа поддръжка за всеки онлайн магазин от RAZ.bg

Автор: -

След като вече имате своя онлайн магазин, преминали сте през необходимото обучение за работа с него, може да се каже, че вече сте истински търговец. Рутината в управлението на онлайн магазин ще търпи развитие. Развитието означава, че перидоично ще правите нещо ново и различно с цел да стимулирате продажбите си и да увеличавате печалбите на онлайн магазина. За всяка крачка, която искате да предприемете – стартиране на промоция с код за отстъпка, стартиране на програма за лоялни клиенти и т.н. вие ще можете да се консултирате с екипа на RAZ.bg по телефона и да разчитате на подкрепа и помощ с вашите бизнес начинания.

Всякакви въпроси и консултации, свързани с базовия пакет на RAZ.bg, който ползвате, ще бъдат безплатни са вас. В случай, че искате да се възползвате от някакъв тип надграждане на онлайн магазина, което не е включено в базовия пакет, RAZ.bg първо ще ви предостави ценова оферта, която вие ще трябва да одобрите.

Прочете всички 5 стъпки за стартиране на онлайн магазин.

Получете безплатен достъп до демо онлайн магазин от тук.

Вижте как се прави поръчка на ваш собствен онлайн магазин от RAZ.bg.

Как се персонализират онлайн магазините от RAZ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>