Какъв е рекламният пакет в онлайн магазините от RAZ?

Автор: -

Всеки онлайн магазин на RAZ.bg е изработен съобразно определени маркетингови изисквания, които да ви помогнат да достигнете максималния потенциал за продажби. От навигацията на онлайн магазина до дизайна му всеки детайл е обмислен така, че да стимулира продажбите.

Навигацията на онлайн магазина лесно може да препраща потребителите към продуктовите страници, които съдържат стоките, които искате те да купят. По този начин вие ще можете да планирате всички ваши промо активности да протичат по начина, по който желаете. Например през пролетта можете да с няколко клика да настроите навигацията на магазина да съдържа повече линкове към пролетни стоки, а през зимата да смените линковете към друг тип стоки, които са по-подходящи за сезона.

Също така вие лесно ще можете да планирате промоционални намаления и разпродажби в онлайн магазина, които автоматично да започват и приключват на определена от вас дата. И докато планирате промоционалните си кампании, вие ще имате и канал, по който да обявите промоциите си на посетителите. Това може да се случи чрез атрактивен слайдер в слайдшоуто на онлайн магазина. За пример можете да разгледате слайдовете в демонстрационния ни онлайн магазин – www.demotemplate.raz.bg.

Освен чрез слайдовете на начална страница, ще можете да рекламирате промоциите и продуктите си  и  чрез тематични статии в блога на онлайн магазина. Блогът е безплатен, а RAZ.bg непрекъснато предоставя на търговците достъп до полезни статии със съвети какво да пишат в блога на магазина си, за да увеличат продажбите си.

Ако решите, че искате да промотирате вашия бизнес и с платена реклама в гугъл и фейсбук, RAZ.bg ще ви препоръча надеждни партньори, които могат да се погрижат за вашите платени рекламни капмании.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>