Разходка в онлайн магазин на RAZ.bg

Автор: -

Един от първите онлайн магазини, които ползват услугите на RAZ.bg е Magazinche.com. Той нагледно илюстрира потенциала и функционалностите, които ви предлагат платформите за готови онлайн магазини. Ако имате трудности с това да си представите как точно искате да изглежда сайта ви, то следното видео може да ви послужи като добра отправна точка:

 

Един лесен за ползване онлайн магазин

 

Началната страница на онлайн магазина съдържа динамичен слайдер, където можете да поставяте на фокус определено от вас съдръжание (например нов продукт, продукт на разпродажба или важно съобщение към онлайн клиентите ви). Под слайдера се виждат част от продуктите, които се предлагат в онлайн магазина. Страницата с всички продукти, разделени по категории е достъпна от менюто в хоризонталната лента над слайдера. Оттам е възможен и достъпа до страницата с фирмена информация (За нас), блог, условия и контакти.

Продуктите могат да се филтрират и сортират по различни критерии като цена и категория – това улеснява потребителите по време на престоя им в онлайн магазина. Отварянето на определен продукт се случва само с клик върху неговото изображение.

Продуктовата страница съдържа информация със заглавие на продукта, описание, галерия със снимки, допълнителна информация, отзиви от други потребители и опция за закупуване.  При избора на опция за закупуване потребителят въвежда данните си и избира метод за доставка и заплащане. Процесът е прост и съобразен с удобството на потребителя. Ако клиентът иска да закупи още продукти, то може да продължи с пазаруването, а избраните от него артикули ще стоят във виртуалната количка за пазаруване.

Ако сте влезли в администраторския си профил, то можете и лесно да направите редакция на информацията за определен продукт директно от продуктовата му страница чрез бутона „Редактирай„, който ще виждате само вие. Други промени, които можете да правите бързо и лесно са облика на онлайн магазина (основните цветове),  слайдовете от началната страница, както и информацията в другите страници. Предимството на вашия онлайн магазин от RAZ.bg е, че благодарение на отзивчивия дизайн, промените, които правите върху съдържанието, функционалностите и дизайна се запазват и при достъп от таблет или смартфон.

Други примери за онлайн магазини от RAZ.bg .

__

Ако сте търговец, който използва интернет магазини от РАЗ.бг , то вие имате достъп до нашите видео уроци.  Те показват как да попълните информацията за продукт, как да настроите вашите методи на плащане, как да редактирате условията на ползване и други полезни първи стъпки.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>