Как се поръчва онлайн магазин от RAZ.bg?

Автор: -

Ако вече сте пробвали безплатно демо онлайн магазинът на RAZ.bg и сте се убедили, че това е точното решение за вашия бизнес, идва ред на следващата стъпка. Tя се състои в това да направите поръчка на онлайн магазин. За тази цел първо въвеждате своите данни за контакт – име, имейл, телефонен номер (тези данни ще ви служат за достъп до профила ви в RAZ.bg по-нататък). След това идва ред да въведете данните си на търговец. Ако нямате фирма и не сте наясно с процедурата за регистрация на фирма, с която да осъществявате търговската си дейност, можете да се информирате какво е нужно да направите, за да нямате проблеми със закона от тук.

stupki-poruchkaСлед като се въвели данните си на търговец, трябва да въведете името на домейна, който искате да ползвате. Ако името на домейна е заето, наш екип ще ви консултира за по-добър и по-подходящ избор. Можете да прочетете тази наша блог публикация, в която ще откриете много полезна информация за избора на домейн и ролята му за имиджа на онлайн магазин.

Тук можете да си припомните първата стъпка, която трябва да предприемете, за да си отворите ваш собствен онлайн магазин.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>