Платформи за онлайн магазин – алтернативи, цени, информация

Автор: -

Raz.bg е платформа за онлайн магазини и онлайн продажби, благодарение на която с минимален бюджет и за нула време можете да си създадете собствен онлайн магазин.

Всеки търговец има специфични нужди спрямо това, което продава и клиентите, които купуват продуктите му. Затова е необходимо внимателно запознаване с това, което предлагат различните платформи за онлайн магазини.

В България има разнообразен избор от платформи, чрез които можете да се сдобиете със собствен онлайн магазин. Проучването им чрез търсене в Google може да отнеме време и да ви обърка. Затова решихме да съберем на едно място информация за няколко популярни алтернативи за изработка на онлайн магазини в България, техните цени и основните им пакети.

Готови онлайн магазини от RAZ.bg

raz-bg.offer

Базовият пакет на RAZ.bg е на стойност 588 лв./година. Този пакет е подходящ за търговци, които правят първи стъпки в онлайн търговията. Те могат да продават до 1000 бр. продукти с този пакет, получават безплатен хостинг и домейн, безплатно обучение, мобилна версия и тестване на продукти. За да разгледате пълния списък с технически харктеристики на онлайн магазините от RAZ, посетете сайта на платформата.

Онлайн магазин с CloudCart

cloudcart-offer

Друга популярна платформа за онлайн магазини е CloudCart. Те предлагат своя базов пакет на цена от 689 лв. Сред предимствата на този пакет са 10 GB дисково пространство, включената интеграция с Еконт и Спийди и интеграцията на всички разплащателни методи. Линк.

Gombashop – собствен онлайн магазин

gombashop-prices

Gombashop са друга платформа, която предлага онлайн магазини. Те предлагат няколко плана, като определят Бизнес плана им за най-продаван и най-подходящ за клиентите им. Цената му е 396 лв. на година. Можете да разгледате какво включва пакета тук.

Готов онлайн магазин със SummerCart.bg / Seliton

sumercart

Платформата Summercart.bg / Seliton предлага гъвкави възможности и е подходяща за търговци с много идеи за надграждане на онлайн магазина.  На сайтът на Seliton се предлагат два пакета на фискирани цени и възможност за индивидуално запитване.

Вече сте направили своя избор на платформа? Прочете материала ни за нови търговци и законовите изискванията, с които трябва да се съобразяват като собственици на онлайн магазин.

Имате нужда от допълнителни разяснения за бизнеса с онлайн магазини? Прочетете материала ни с подробна информация за това по какво трябва да се води избора ви на платформа за вашия бъдещ онлайн магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>