Платформи за онлайн магазин – алтернативи, цени, информация

Автор: -

Raz.bg е платформа за онлайн магазини и онлайн продажби, благодарение на която с минимален бюджет и за нула време можете да си създадете собствен онлайн магазин.

Всеки търговец има специфични нужди спрямо това, което продава и клиентите, които купуват продуктите му. Затова е необходимо внимателно запознаване с това, което предлагат различните платформи за онлайн магазини.

В България има разнообразен избор от платформи, чрез които можете да се сдобиете със собствен онлайн магазин. Проучването им чрез търсене в Google може да отнеме време и да ви обърка. Затова решихме да съберем на едно място информация за няколко популярни алтернативи за изработка на онлайн магазини в България, техните цени и основните им пакети.

Готови онлайн магазини от RAZ.bg

raz-bg.offer

Базовият пакет на RAZ.bg е на стойност 588 лв./година. Този пакет е подходящ за търговци, които правят първи стъпки в онлайн търговията. Те могат да продават до 1000 бр. продукти с този пакет, получават безплатен хостинг и домейн, безплатно обучение, мобилна версия и тестване на продукти. За да разгледате пълния списък с технически харктеристики на онлайн магазините от RAZ, посетете сайта на платформата.

Онлайн магазин с CloudCart

cloudcart-offer

Друга популярна платформа за онлайн магазини е CloudCart. Те предлагат своя базов пакет на цена от 689 лв. Сред предимствата на този пакет са 10 GB дисково пространство, включената интеграция с Еконт и Спийди и интеграцията на всички разплащателни методи. Линк.

Gombashop – собствен онлайн магазин

gombashop-prices

Gombashop са друга платформа, която предлага онлайн магазини. Те предлагат няколко плана, като определят Бизнес плана им за най-продаван и най-подходящ за клиентите им. Цената му е 396 лв. на година. Можете да разгледате какво включва пакета тук.

Готов онлайн магазин със SummerCart.bg / Seliton

sumercart

Платформата Summercart.bg / Seliton предлага гъвкави възможности и е подходяща за търговци с много идеи за надграждане на онлайн магазина.  На сайтът на Seliton се предлагат два пакета на фискирани цени и възможност за индивидуално запитване.

Вече сте направили своя избор на платформа? Прочете материала ни за нови търговци и законовите изискванията, с които трябва да се съобразяват като собственици на онлайн магазин.

Имате нужда от допълнителни разяснения за бизнеса с онлайн магазини? Прочетете материала ни с подробна информация за това по какво трябва да се води избора ви на платформа за вашия бъдещ онлайн магазин.

2 Коментари към Платформи за онлайн магазин – алтернативи, цени, информация

 1. Готовите магазини, които предлагате със стартовия пакет, целите ли са базирани на WordPress или само части от тях?

  • zlatko

   Привет, за съжаление заради спама късно виждаме вашето запитване в коментарите.
   Можете да пишете на имейла с ваши контакти и колега от екипа на RAZ.bg ще се свърже по телефона, за да отговори на всички въпроси.

   Поздрави и бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>