Персонализиране на онлайн магазина

Автор: -

След като вече сте тествали безплатно демо онлайн магазин от RAZ.bg и сте направи поръчка, в рамките на няколко минути ще получите достъп до администраивния панел на вашия собствен магазин. Следва въпросът „ами сега какво?“. Препоръчваме ви да започнете с персонализирането на онлайн магазина. Какво точно можете да персонализирате?

1. Брандиране

брандиране онлайн магазин

Само с един клик получавате достъп до меню, което ви позволява да настроите облика на вашия онлайн магазин. От опцията за брандиране, можете да подчертаете вашата фирмена идентичност, като добавите логото си и вашия слоган като заглавие на началната страница.

2. Цветове

цветове онлайн магазин

 

След това идва ред на цветовете. Каква е цветовата гама, която смятате, че изразява най-добре характера на вашия онлайн магазин? Някои цветове се използват за лускозни продукти, други цветове се изпозлват, за да комуникират по-добре с таргета от жени-потребители и т.н. Можете да прочетете нашият материал за това какви цветове да изберете за вашия онлайн магазин тук. След като вече сте наясно с цветовете, които искате да представят бизнеса ви в интернет, можете да ги настроите само с два клика, какво се вижда в демо-версията по-горе.

3. Фон

dizajn-onlajn-magazin

Следващите стъпки, които ще направят вида на вашия онлайн магазин по-атрактивен и по-убедителен в продажбите са избирането на слайдшоу за начална страница, фон, който да подсилва вашия брандинг и дребни настройки, които да определят колко броя продукти да се виждат на първата страница на онлайн магазина.

След като персонализирате облика на вашия онлайн магазин и го приведете във вид, който според вас ще отговори на потребителските очаквания, идва ред и на следващата стъпка – обучение за работа с магазина. В абонаментния пакет на RAZ.bg е включено безплатно обучение. След обучението ще разберете как се качват продукти, как се обработват поръчки и как се администира съдържанието в магазина.

Прочетете повече за обучението за работа с онлайн магазини от RAZ.bg тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>