Какви са опциите за надграждане в онлайн магазин от RAZ.bg?

Автор: -

Краткият начин, по който обясняваме на клиентите си какво представлява RAZ.bg е следният: платформа за онлайн магазини, която ви предоставя основния пакет от функционалности, чрез които можете да продавате в интернет и да сте на конкурентно ниво спрямо други онлайн магазини, които са на пазара от повече време.

Понякога търговците се интересуват дали е възможно да се изработи онлайн магазин с някои допълнителни функционалности, които не се съдържат в базовия пакет с технически характеристики. Отговорът е да. Платформата на RAZ.bg предлага надграждане. Но преди да прецените дали имате нужда от допълнителни функционалности, можете да разгледате списъка с основните технически характеристики на онлайн магазините от RAZ.bg. Ако искате онлайн магазинът ви да бъде надграден с други екстри извън стандартния абонамент, можете да ги опишете в индивидуално запитване, а ние ще се постараем да ви върнем отговор дали исканите от вас надграждания са подходящи за бизнеса и съответно да ви предоставим ценова оферта, ако системата WordPress позволява да бъдат направени тези надграждания.

Можете да разгледате част от онлайн магазините, които към момента ползват услугите на RAZ.bg:

- www.magazinche.com

- www.coffero.com

- www.yerbamate.bg

Ако смятате, че искате вашшият онлайн магазин да съдържа подобен темплейт, но в същото време искате да съдържа и допълнителни екстри, първо трябва да се уверите, че тези екстри ще допринасят за печалбите на бизнеса. Защото ако онлайн магазинът съдържа безполезни за потребителя функционалности, това би могло да навреди на продажбите.

За тази цел можете да запишете час за безплатна консултация със специалист от RAZ.bg. Ние ще ви посъветваме какво е най-доброто за един онлайн магазин на база опита ни с други търговци и ще ви предложим най-добрите условия за надграждането, което искате. Обадете се на 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>