Онлайн магазин от РАЗ – предистория

Автор: -

електронни магазини под наем

 

RAZ.bg е платформа, благодарение на която с минимален бюджет и минимални усилия можете да си създадете електронен магазин под наем.

Вдъхновени от качествената услуга на международния гиганта Shopify, двама приятели регистрират фирма и стартират през 2009 г. в България работа по подобен SAS ( Software as a Service ). Следват месеци проучвания, различни дизайни и програмиране от нулата. Закупен е дори специален сървър. Два фактора замразяват работата – от една страна задачата се оказва прекалено голяма за екипа от един програмист и един дизайнер, от друга – търсенето на подобен тип онлайн магазини в България по това време още не е в своя пик.

В следващите няколко години следва работа по десетки уеб дизайн проекти. Разработват се сайтове и онлайн магазини, базирани на популярни CMS решения. Пазарът на онлайн магазини в България се разраства. През 2013г. вече разширеният екип решава да рестартира RAZ.bg идеята и да покаже, че може да бъде създаден по-добър конкурентен продукт от съществуващите на пазара.

 

Платформа, която прави отварянето на електронен магазин толкова лесно, колкото е отварянето на имейл адрес.

 

Основни акценти в електронните магазини на RAZ.bg са леснотата, с която се борави в системата и опростяването на средата. Както за администраторите на магазините, така и за пазаруващите.
Практика е в софтуерните решения да се вкарват много функции и възможности, който често правят работата по-трудна, отколкото може да бъде. Благодарение на дългогодишната комуникация с локални и чуждестранни клиенти, екипът има възможност да събира данни как различните потребители се ориентират в уеб страниците и коя е най-добрата архитектура за конкретния уеб проект.

Допълнително внимание  при изграждането на електронните магазини от RAZ.bg е отделено на оптимизацията за сайтовете за търсене и по-специално на Google. T.e. – онлайн магазините са конструирани не само да са удобни на хората, но и да предразполагат машините. По този начин нашите клиенти и техните клиенти могат да реализират сделка по възможно най-бързия начин, във възможно най-добрата среда.

Интернет потребителите са по-готови от всякога да пазаруват онлайн.
RAZ.bg дава свободата на всеки онлайн предприемач да отговори на това търсене.
Убедете се сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>