3 видеоклипа за вдъхновение на вашия онлайн магазин

Автор: -

От години насам подготвяме нашите клиенти с интернет магазин за това, че видеото ще се превърне в един от основните начини, по който ще комуникират с клиентите си. В цял свят тенденцията е, че видео съдържанието ще се увеличава. Вдъхновението дебне отвсякъде, трябва само да се огледате. Затова подготвихме малка селекция с вдъхновяващи видеоклипове, които съдържат няколко прости обяснение на въпроса как се прави вайрал видео?

1. Red Bull

Ред Бул е пример за бранд, който умее да създава вайрал видео съдържание. Според Unruly  Red Bull е най-споделяният видео бранд през 2016 г. Едно от последните им видеа показва природни картини около Единбург и набляга върху забавлението, което представлява карането на колело в дивото. Освен това включва и някои трикове, които не всеки знае за карането на колело.

5 видео жанра, които успешно продават вместо вас.

2. Samsung Mobile

Samsung е друг бранд, който дава добри идеи за видео съдържание. Според Unrluly Samsung е вторият най-споделян видео бранд за 2016 г. Тийзър видеото за новия Samsung Galaxy 8 показва асортимент от смартфони и повдига въпросът „Сигурни ли сме, че знаем как изглежда един смартфон?“. Само за месец видеото набра 41 милиона гледания. А формулата е на пръв вид проста – малка и невинна закачка с конкуренцията.

Какви са предимствата на видеоклиповете във Фейсбук?

3. Google android

Рекламата Friend Furever на Google Android използва сладки животни от различни видове, които си играят заедно и олицетворяват идеята „Бъдете заедно, а не еднакви“. Това е едно от най-споделяните видеа за вече далечната 2015 г. Има 29 милиона гледания. Пореден пример за това как няколко сладки животни – котенца, кучета и т.н. могат да изиграят положителна роля за бизнеса ви.

Какви са видеоклиповете, които привличат клиентите на вашия онлайн магазин?

Бонус видео:

Прочетете още за ролята на видео съдържанието във вашия онлайн магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>