3 видеоклипа за вдъхновение на вашия онлайн магазин

Автор: -

От години насам подготвяме нашите клиенти за това, че видеото ще се превърне в един от основните начини, по който ще комуникират с клиентите си. В цял свят тенденцията е, че видео съдържанието ще се увеличава. Вдъхновението дебне отвсякъде, трябва само да се огледате. Затова подготвихме малка селекция с вдъхновяващи видеоклипове, които съдържат няколко прости обяснение на въпроса как се прави вайрал видео?

1. Red Bull

Ред Бул е пример за бранд, който умее да създава вайрал видео съдържание. Според Unruly  Red Bull е най-споделяният видео бранд през 2016 г. Едно от последните им видеа показва природни картини около Единбург и набляга върху забавлението, което представлява карането на колело в дивото. Освен това включва и някои трикове, които не всеки знае за карането на колело.

2. Samsung Mobile

Samsung е друг бранд, който дава добри идеи за видео съдържание. Според Unrluly Samsung е вторият най-споделян видео бранд за 2016 г. Тийзър видеото за новия Samsung Galaxy 8 показва асортимент от смартфони и повдига въпросът „Сигурни ли сме, че знаем как изглежда един смартфон?“. Само за месец видеото набра 41 милиона гледания. А формулата е на пръв вид проста – малка и невинна закачка с конкуренцията.

3. Google android

Рекламата Friend Furever на Google Android използва сладки животни от различни видове, които си играят заедно и олицетворяват идеята „Бъдете заедно, а не еднакви“. Това е едно от най-споделяните видеа за вече далечната 2015 г. Има 29 милиона гледания. Пореден пример за това как няколко сладки животни – котенца, кучета и т.н. могат да изиграят положителна роля за бизнеса ви.

Бонус видео:

Прочетете още за ролята на видео съдържанието във вашия онлайн магазин.

5 видео жанра, които успешно продават вместо вас.

Какви са предимствата на видеоклиповете във Фейсбук?

Какви са видеоклиповете, които привличат клиентите на вашия онлайн магазин?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>