Онлайн магазин – добра идея за бизнес за майки

Автор: -

От януари 2017 г. RAZ.bg започна да консултира аудиторията на платформата Herstartup.today, която се състои предимно от предприемчиви жени – майки на малки и пораснали деца и заети жени, които се итнересуват от идеи за стартиране на свой бизнес, по въпроси, свързани с онлайн магазините. Тъй като онлайн магазинът е едно от най-често стартиращите начинания на майките и работещите дами, се заехме със задачата да разкажем какъв е професионалния път от възникването на идеята да си отвориш онлайн магазин до изпълнението й.

Първата ни статия се фокусира върху възможните сценарий, по които може да започнем първите стъпки от начинението. Целта е да дадем готови отговори и да очертаем стъпките, които лесно могат да бъдат проследени и да доведат до реален бизнес резултат. Първата ни статия е озаглавена с „Изкарвай пари с това, което обичаш“ – слогана на RAZ.bg. Двата основни въпроса в материала разказват за това какво трябва да се направи ако нямаме фирма, а се каним да отворим онлайн магазин (сценарий 1) и какво да направим ако вече имаме физически магазин или някакъв друг бизнес и искаме да преминем също в онлайн пространството. Съдържанието покрива сбито и ясно организационна част от стартирането на бизнес.

Втората ни статия вече настъпва по-навътре и в нея можете да откриете полезна информация за избора на платформа за онлайн магазин. В нея ще откриете какво представлява платформата за онлайн магазин WordPress и с какво тя е подходяща за стартиращ онлайн магазин от гледната точка на неопитен търговец и от гледната точка на опитен търговец. Ако имате въпроси, свързани със съдържанието й, можете да прочетете и други от нашите авторски материали по темата:

Защо WordPress е подходяща платформа за онлайн магазини в България?

Какво е нивото на сигурност в платформата за онлайн магазини WordPress?

В случай, че сте млада жена с предприемчив дух и се интересувате от стартирате на свой бизнес с онлайн магазин, можете да си запишете час за безплатна консултация с RAZ.bg  или да тествате наш безплатен демо онлайн магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>