Имам нов онлайн магазин, как да го популяризирам?

Автор: -

Общото между всеки нов онлайн магазин е, че е празен. Клиентите ви все още не знаят за магазина. Какви са начините да увеличите трафика на магазина, да генерирате продажби и т.н.? Един от начините е маркетингово съдържание. Ако имате време и търпение за бавно, но сигурно набиране на скорост, съдържанието ще свърши работа. Но ако искате ударно начало, с фойервеки и фанфари ;) , ще ви е нужна платена реклама.

1. Реклама в Google

Най-подходящата рекламна опция да плащате за реклама на кликове. Така само когато някой отвори рекламата за онлайн магазина ви, само тогава ще плащате за това. Ако искате да започнете с онлайн реклама на вашия магазин в гугъл, RAZ ще ви даде подходяща препоръка към наш доверен партньор, който може да извърши тази услуга за вас.

2. Реклама в социални медии

Повечето от социалните медии предлагат също платена реклама. Там е подходящо място за реклама на отделни продукти. Може да бъде по-евтино и по-неконкурентно рекламирането там за разлика от рекламата в търсачките като Гугъл.

3. Традиционна реклама

Традиционната реклама са най-познатите методи за популяризиране като ТВ интервю, интервю в списание, интервю в онлайн медия. Тарифите за този тип реклама са високи, но множете да договорите някакъв тип партньорство с медиите или просто да им предложите интересен материал, чрез който да ви дадат трибуна. Ако имате познати журналисти, също би било полезно да ги помолите за подкрепа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>