Колко е лесно използването на онлайн магазин от RAZ.bg?

Автор: -

Много често ни задават въпроси от рода на „ще мога ли сам да работя с онлайн магазин, при положение, че нямам техническо образование“? Като отговор на този въпрос обичаме да сравняваме работата с онлайн магазин от Raz.bg с работата с електронна поща – може да се ползва от всеки, които знае как да си отвори браузъра и да влезе в интернет страница.

Вътрешната система, която е предназначена за ползване от търговеца, съдържа менюта с опции, които се отнасят съответно за качване на продукти, попълване на информация в страниците с контакти и друг тип информация, преглед на получени поръчки. Всичко това се случва само с няколко клика на мишката. Не е по-сложно от прегледа на входящата и изходящата поща в abv, например.

Набкюденията ни показват, че новите търговци за една седмица свикват със системата и започват самостоятелно да се грижат за продуктовия си каталог, без да им е нужна допълнителна консултация. Тъй като всяко ново нещо предполага известнeн период от време, за което трябва да се вникне в него, екипът на RAZ.bg осъществява първоначално обучение за работа с основните фунцкии на онлайн магазина.

Освен това на всеки търговец се предоставят видео уроци, които служат като ръководство за извършване на основните и рутинни действия в администрирането на онлайн магазина. Тъй като знаем, че това, което е обяснено на теория винаги се различава от практиката, предоставяме достъп до демонстрационен онлайн магазин до всеки клиент, който проучва вариантите за изработка на онлайн магазин. В него всеки, който се интересува от ползването на услугите на RAZ.bg може да пробва работата с платформат, да тества колко лесно се използва и да прецени дали това е неговата услуга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>