Какво обучение за електронни магазини ще получите от RAZ.bg?

Автор: -

Потребителите харчат и ще продължават да харчат за онлайн шопинг. Според статистиките това харчене ще се увеличава все повече. Важен е въпросът как като онлайн търговец да се възползвате най-ефективно от този поток? Тъй като практиките при поддържането на електронен магазин се различават от условията при поддържане на магазин с физически адрес, ще се нуждаете от обучение, което да ви даде насоки да се отличите сред конкурентите си в необятното интернет пространство.

Безплатно обучение за работа с електронни магазини

Философията на RAZ.bg е да провежда такова обучение безплатно за всички свои търговци. Обучението ще ви ориентира на първо място как да въвеждате продуктите си в онлайн магазина, така че да бъдат продаваеми. Освен това всеки търговец ще бъде запознат с практиките за поддържане на онлайн магазин и начините, по които може да стимулира продажбите си. След преминаването на това въвеждащо обучение, специалистите на RAZ.bg продължават да са на разположение за помощ и безплатни консултации всяка седмица.

 

Електронни магазини под наем RAZ.bg

 

Обучението ще помогне на търговциите да  поддържат онлайн магазин, който да е едновременно посещаван и печеливш. Ако в последствие започнете да си задавате въпроса „защо имам трафик към сайта, а получавам малко поръчки“, специалистите на RAZ.bg отново ще ви насочат към правилните практики за решаване на този проблем. Факторът, от който зависи прогресът на онлайн магазина е само един – желанието на търговеца да развива бизнеса си.

Инструментите, които ще ви помогнат да популяризирате онлайн бизнеса си са различни, затова като търговец в RAZ.bg ще имате винаги достъп до помощни материали за ефективни решения. Конкуренцията е полезна за качеството и никак не е страшна за търговеца, който познава клиентите си. Предпочитанията на клиентите са различни, затова винаги ще имате възможност да поръчате вграждането на допълнителни функционалности, които да направят магазина ви по-уникален и персонализиран спрямо таргетираните потребители. RAZ.bg е до своите търговци и в този момент, с най-доброто предложение в ръкава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>