Новости в онлайн магазините на RAZ.bg – второстепенна картинка

Автор: -

Една от новостите на платформата за онлайн магазини RAZ.bg е възможността да избирате второстепенно изображение за всеки продукт. Какво означава това? Ако например продавате дрехи и главното изображение представлява детайл от продукта, то можете да изберете и едно второстепенно изображение, което да показва продукта, носен от модел във вашия онлайн магазин.

Когато клиентът хареса определен продукт и мине с курсора на мишката върху изображението на продукта, в този момент той ще види смяна на главното изображение с второстепенно изображение. По този начин клиентът получава повече информация без да се налага да излиза и влиза отново в страницата, на която се намира в момента. А това в определени условия би подобрило значително шопинг преживяването на клиентите в онлайн магазина.

Как точно да избера второстепенно изображение?

Когато влезете да редактирате/качвате продукт в админ панела на вашия магазина, просто се насочете към полето с главно изображение на продукта. Малко под него ще откриете ново поле за въвеждане на второстепенно изображение.

gif1

Това, което следва е просто да зададете вашият избор за второстепенно изображение. След като го изберете, запазвате промените, като кликнете върху бутона Обновяване/Публикуване. Готово! Би трябвало продуктът вече да излиза с второстепенно изображения в каталожната страница на онлайн магазина.

raz.bg онлайн магазин

Това е финалното действие, след което вече ще имате продукт с главно и второстепнно изображение.

produkt-onlajn-magazin

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>