Най-споделяните онлайн реклами на 2013 г.

Автор: -

През 2013 г. на базата от данните на най-популярните видео платформи във Facebook, YouTube, Instagram и Vine бяха определени най-гледаните онлайн реклами за годината. Класирането е изготвено от Unruly Media. Ако желаете видео рекламата на онлайн магазина ви да се превърне в новия вирален хит в интернет, със сигурност ще ви е полезно да се запознаете със стратегиите на някои ветерани, които можете да приложите според климата около вашия онлайн бизнес.

Рекламата на Geico показва как една камила се разхожда в офис с отегчени служители. Видеото вероятно може да изглежда глупаво, но в случая камилата обира точките по симпатии. Поредното доказателство, че животните са най-добрите рекламни лица. Ако смятате, че подобна концепция може да резонира и върху вашите продукти, вече знаете кои рекламни лица се котират най-добре.

3.9 милиона споделяния през 2013 г. и 19.1 милиона гледания.

Рекламата на Dove показва как съдебно-медицинският художник на ФБР Гил Замора рисува жени според описанията, които те самите му дават за себе си. След това ги рисува според описанията, които други хора дават за тях. При сравняване на резултатите се оказва, че по-красивите портрети се получават от описанията на другите хора, а не от собствените представи. Целият клип изразява идеята, че всеки трябва да се радва на красотата си. Интервютата с жените показват как те самите стигат до този извод. Ако смятате, че продавате продукт, който може да подобри самочувствието на клиентите ви, можете да последвате същия модел и да покажете с видео как вашият продукт променя потребителските нагласи към естетични величини като красотата.

3.9 милиона споделяния през 2013, 60.8 милиона гледания

 

Как можете да направите реклама на коледни боксерки, която да генерира милиони споделяния в социалните мрежи и 16.6 милиона гледания в YouТube? Облечете няколко мъже с риза, сако и смешни коледни боксерки и ги накарайте да танцуват в такт с „Джингъл бел“. Резултатът е viral съдържание, което ще ви донесе нови клиенти и ще стимулира продажбите на вашия онлайн магазин.

1.6 милиона споделяния през 2013 г. и 16.6 милиона гледания

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>