Кой може да отвори електронен магазин?

Автор: -

Знаете ли, че през 2013 г. в България са осъществени онлайн продажби на стойност 2, 2 милиарда лева? Това означава, че над 680 000* българи си харчат парите, докато стоят в интернет. Тези цифри са повече от добра новина за онлайн предприемачите, защото у нас все още има редица незаети ниши в този сегмент. С други думи: ако започнете да се занимавате с електронни магазини сега, шансовете ви ще бъдат доста добри.

 

Електронни магазини под наем RAZ.bg

 

Кои фактори определят дали сте готови за онлайн бизнес?

Много хора започват да се занимават с онлайн продажби като страничен бизнес. Те успяват да печелят допълнителни доходи без да им се налага да стоят постоянно пред компютъра.  Следва изводът, че свободното време не е определящо условие за това кой може да отвори магазин в интернет. Клиентите поръчват по всяко време на денонощието, а поръчките им се обработват във фиксиран от търговеца час.

Опитът също има незначителна роля за готовността ви да се справите с това предизвикателство. Електронната търговия може да ви донесе добри доходи независимо дали сте прохождащ онлайн предприемач или опитен търговец, който разширява бизнеса си. И в двата случая  ще са ви нужни нови знания, за да поддържате своя онлайн магазин в конкурентната интернет среда.

RAZ.bg е създаден с идеята повече хора да се възползват от бизнес перспективите на електронната търговия. Затова платформата осигурява безплатно стартово бучение и консултация на всички свои търговци. С получените знания те могат постоянно да развиват потенциала на магазина си. Така добрата ориентация към продажби остава единственият ключов фактор за ефективен онлайн бизнес. Понеже разходът за поддръжка на електронен магазин в RAZ.bg е пренебрежително нисък, единственото, което ви дели от този перспективен бизнес е само един клик.

Ако все още се колебаете дали да отворите електронен магазин, можете да направите безплатния тест на RAZ.bg ( жълтия линк – „Кликнете за бърз тест от 10 въпроса“ ) , който ще ви ориентира за вашата готовност.

Най-вероятно сте по-готови от колкото предполагате!

 

*данни според националната статистика за 2013 г.

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>