Какви са опциите за двуезичен онлайн магазин в RAZ.bg?

Автор: -

Вие сте нов търговец и сте на прага на отварянето на първия ви онлайн магазин. Искате да продавате в България, но и в Европа. Затова държите да имате онлайн магазин на два езика – български и английски. Обаче възниква един важен въпрос: базовите пакети на повечето платформи за онлайн магазин включват само един език и една валута. В такъв случай какво трябва да направите, за да получите онлайн магазин на два езика?

онлайн магазин на два езика

За щастие RAZ.bg предлага възможност търговците да продават на два езика. Опциите са няколко, но ще започнем с най-ефективната:

1. Продаваш на два езика с два магазина

Вие ще работите с два магазина, сътоветно съдържанието във всеки от тях ще бъде на съответния език. Вашите клиенти ще могат да сменят езика само с един клик върху флагчето, означаващо говоримия от тях език. В този случай ще работите с два пъти повече съдържание, защото ще обработвате отделно инвентара в магазина на български, и отделно в магазина на английски език. Тъй като ще ви бъде необходим втори онлайн магазин, RAZ.bg ще ви предложи преференциални условия за втория онлайн магазин. Обадете се на тел. 0893619587, за да ви разкажем повече за условията на двуезичиния онлайн магазин.

онлайн магазин на английски

2. Продаваш на два езика чрез Google Translate

Така на практика ще имате онлайн магазин на български език с опцията да бъде преведен от инструмента на Google Translate. Този метод на продажба не е на 100% ефективен, но се ползва от доста онлайн магазини и може да го пробвате като тестови вариант.

3. Продаваш само на английски.

Третият вариант е да продавате с онлайн магазин на английски. Ако вашите целеви клиенти съставят по-млада аудитория, можете да предположите, че грамотността им е достатъчна, за да се ориентират добре в англоезичен онлайн магазин. В последствие можете да решите да се възползвате и от втори онлайн магазин, който да ви позволи ефективно да продавате на два езика.

Когато и да решите, че искате втори онлайн магазин на друг език, вие ще можете да се възползвате от по-специалните ценови условия, на които ще имате право като търговец на RAZ.bg

Пример за двуезичен онлайн магазин е безплатната демо версия на RAZ.bg. Заявете достъп до демо версията от тук.


 

/изображение: http:/joethegoatfarmer.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>