Какво е нивото на сигурност при онлайн магазин с WordPress?

Автор: -

Сигурността е важен фактор при избора на платформа за онлайн магазин. Тъй като вече обяснихме защо онлайн магазин с WordPress e най-добрият избор за българските интернет търговци, остава въпросът със сигурността при ползването на тази платформа. Популярността на WP идва с риска, че широката употреба на платформата предполага и по-лесен начин за хакерите да направят масова атака. Онлайн магазин с WordPress

Този риск за сигурността обаче е минимален при правилна поддръжка, която се прави безплатно от екипа на RAZ за търговците.

Преди да поговорим повече за сигурността в WоrdPress, прочетете защо това е   най-подходящата платформа за изработка на онлайн магазин в България.

Обикновено казват, че WordPress е подходяща платформа за малки онлайн магазини, но не и за големите онлайн магазини. Това, разбира се, е твърде митично схващане. От гледна точка на сигурността, WP е повече от надеждна платформа, когато се обновява, поддържа и оптимизира постоянно. Грижите за тези неща са осигурени от страна на RAZ.bg, така че не е нужно да го правите вие. Често задаван въпрос от страна на търговците към нас е „Има ли скрити такси за поддръжка на онлайн магазина?“. Отговорът на този въпрос е едно абсолютно „НЕ“. Всеки закупен онлайн магазин от RAZ се поддържа от технически екип без да е нужно търговецът да заплаща това.

WordPress разполага с плъгини за защита

Едно от най-хубавите неща на WP е, че функционалностите на платформата могат да бъдат разширявани чрез т.нар. плъгини. Има много плъгини, които могат да засилят сигурността в онлайн магазина. Плъгините ще наблюдават активността в сайта и ще предотвратяват най-разпространените типове атаки. Някои плъгини дори могат да забранят на потребители да влизат в сайта ви чрез IP-адреса. Чрез плъгините всеки търговец с онлайн магазин от RAZ.bg може да засили сигурността на уебсайта си, без да е нужно да има диплома за експерт по онлайн сигурност.

Предприемането на мерки за сигурност е нещо, за което екипа на RAZ ще ви даде подходящите съвети и консултации. Най-бързият начин да си поговрим за изработка на онлайн магазин с WordPress е като се обадите на 0893 619587.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>