Предимствата на плащания с банкомат

Автор: -

Плащането с банкомат е услуга, за която е нужно сключване на договор с ePay.bg.  Веднъж след като имате регистрация в ePay.bg, вие можете да ползвате услуги като директни плащания през онлайн системата на услугата, както и през банкомат. Такъв тип плащане може да се осъществява по всяко време на денонощието и всеки ден от седмицата. Обновяването на информацията в ePay.bg се случва постоянно, така че ще получите известие за осъществяването му. Всичко, което трябва да знаете за този тип плащане е, че:

  • Вградено е в RAZ.bg
  • Регистрацията в офисите на Epay и удостоверение от банката отнема половин ден
  • Изисква елементарно ниво компютърни познания
  • Лесно се осчетоводява
  • Може да се ползва заобиколно за „плащане с карти“

Плащане в онлайн магазин през банкомат Този тип плащане ще се хареса най-много на клиентите, които се притесняват да въвеждат данните на кредитната / дебитната си карта в интернет. Плащането през банкомат ще представлява допълнително удобство за този тип клиенти. За да прецените дали клиентите ви се нуждаят от такъв тип опция, можете да ги анкетирате чрез e-mail или по телефона. При  интерес към този тип плащане, можете лесно и бързо да го интегрирате към вашия онлайн магазин. При нужда от помощ, екипът на RAZ.bg ще ви консултура допълнително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>