Предимствата на наложения платеж в онлайн магазин

Автор: -

Наложеният платеж е прост и лесен метод за осъществяване на плащане към онлайн магазин. Този метод преобладава като предпочитан избор за плащане от интернет потребителите. Две са основните му предимства за търговеца:

  • може да бъде вградено в RAZ.bg
  • на практика може да се използва веднага!

Поръчай онлайн магазин с вграден наложен платеж и paypal метод за плащане сега!

Наложен платеж за плащане в онлайн магазин

При наложен платеж клиентите на онлайн магазина заплащат поръчката си на куриера, който ги посещава с доставката. Този метод не изисква наличието на кредитна карта или банкова сметка, но създава ангажираност при приемането на поръчката. Желателно е да сключите на някакъв етап договор с конкретен куриер. По този начин ще оптимизирате разходите и ще намалите комисионните за вашия онлайн магазин.  От друга страна много хора предпочитат наложения платеж и защото имат свободата да отидат до местния офис на куриера и да вземат стоката в точното време, когато им е удобно.

За доставки в България можете да се обърнете към някои от куриерските фирми като „Спийди“, „Еконт“, „Рапидо“ и т.н. За доставки в чужбина можете да ползвате български куриер или пощенски услуги, зависи от това от коя държава е поръчан продуктът и какви биха били разходите за доставка при различните варианти.

Ако клиентът е избрал наложен платеж като метод за плащане на поръчката, е добре след като получите поръчката да му позвъните за потвърждение. Понякога клиентите поръчват продукти по погрешка и затова е препоръчително да поискате допълнително потвърждение при поръчка с наложен платеж. По този начин ще си спестите излишните разходи, които ще имате, ако клиентът е направил поръчка „без да иска“.

Вижте предимствата на други методи за плащане, които могат да бъдат вградени в онлайн магазин от RAZ.bg

Поръчай свой собствен онлайн магазин сега на 0893 619587

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>